Over Parts & Pieces meubelrestauratie benodigdheden

Meubelrestauratie benodigdheden
Parts & Pieces BV is een klantgerichte onderneming, die al sinds 1995 maatwerk levert op het gebied van meubelrestauratie benodigdheden. Tot 2021 werd Parts & Pieces gerund door de oprichter Carro Huntink. Het bedrijf was gevestigd op diverse locaties in de Achterhoek.
Begin 2022 heb ik, Sander Kuijpers, de onderneming overgenomen. Parts & Pieces is toen verhuisd naar het Noord-Limburgse Nederweert. Mijn bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein ‘Pannenweg’ pal aan de A2 tussen Eindhoven en Maastricht.

Je kunt hier dus terecht voor al je wensen op het gebied van meubelrestauratie benodigdheden!

Assortiment materialen
Ik heb een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen en onderhoudsartikelen voor meubelrestauratie en houtbescherming. Belangrijkste productgroepen zijn de lakken, krijtverf, olie, was, beits en reparatiemiddelen van Borma Wachs en klassiek meubelbeslag zoals grepen, knoppen, sloten, sleutels en meubelwielen. Hiernaast heb ik een uitgebreid assortiment houten meubelornamenten zoals kastpoten en deurbeslag.

Borma Wachs voor meubelrestauratie
Parts & Pieces is al vele jaren de trotse officiële importeur van de meubel onderhoudsproducten van Borma Wachs. Borma Wachs is een professioneel familiebedrijf gevestigd in het Noorden van Italië en exporterend naar alle delen van de wereld.

Welkom
Telefonisch, via Whatsapp of via e-mail kun je je vragen altijd aan me stellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in mijn bedrijfspand in Nederweert! Om een teleurstelling te voorkomen graag wel even van tevoren bellen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten.

meubelrestauratie benodigdheden

Parts & Pieces BV is importeur van Borma Wachs producten voor de Benelux.

Informatie

Zakelijke klant?

Heb je een winkel of bedrijf?
Koop in met korting.

Aanmelden