Verzending en verzendkosten

De producten zijn veilig en snel te bestellen via mijn webshop. Bestellingen die je vóór 16:30 uur plaatst verzend ik dezelfde dag voor je. Ik verzend altijd met een track & trace code, zodat je de zending kunt volgen. Je krijgt deze code via de e-mail toegezonden zodra ik de bestelling bij de transporteur aanbied. Over het algemeen verzend ik met DHL.

Klimaatneutraal verstuurd via DHL Parcel

Je bestelling wordt klimaatneutraal verzonden via DHL Parcel. DHL werkt namelijk hard aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door duurzaam te bouwen, groot materiaal te laten rijden op HVO100 diesel en het elektrisch wagenpark steeds verder uit te breiden. In 2025 bezorgt DHL de laatste kilometers naar jouw voordeur zelfs volledig emissievrij. Het uiteindelijke doel: in 2050 heeft DHL wereldwijd de uitstoot teruggebracht naar nul.

Klimaatneutraal verstuurd via DHL

Alle producten die direct te bestellen en af te rekenen zijn in onze webshop zijn ook voorradig. Mocht je grotere aantallen nodig hebben dan dat je via de webshop kunt bestellen, neem dan even contact met me op.

Voor professionele meubelrestaurateurs en houtbewerkers met een BTW nummer heb ik een interessante kwantumkortingsregeling. Informeer naar de mogelijkheden.

Verzendkosten

De verzendkosten probeer ik zo laag mogelijk te houden en reken ik niet mee in de productprijzen. Ook hanteer ik geen minimaal orderbedrag.

Bestellingen vanaf € 50,- inclusief btw verstuur ik geheel GRATIS. Ook naar België, de rest van de EU en het Verenigd Koninkrijk.

Ik reken geen kleine ordertoeslagen of toeslagen voor zendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland.

Afhalen van je bestelling is altijd GRATIS.

Bestel je voor een bedrag minder dan € 50,- inclusief btw? Dan reken ik € 6,95 inclusief btw voor een adres in Nederland, € 9,95 inclusief btw voor een adres in België of Duitsland en € 19,95 inclusief BTW voor de rest van de EU en het Verenigd Koninkrijk.

Informatie

Zakelijke klant?

Heb je een winkel of bedrijf?
Koop in met korting.

Aanmelden